Dags att sätta fart igen?

Jättemånga har börjat klaga på att jag aldrig uppdaterar här längre. Eller okej, det är väl bara de få läsarna jag hade innan som klagar. Men ska försöka sätta fart igen, det är ju faktiskt väldigt kul att blogga! Plus att jag har lite bättre koll på vad har gjort med Tequila då. Lite smådålig på att skriva upp det i kalendern också faktiskt.. Det blir lite fullt upp, sen kommer man ur gängorna och så är det svårt att falla in i rutinen igen. Vet inte om det är så lönt att ta en snabbuppdatering om det som har hänt de senaste månaderna, i så fall får ni säga till. 
 
Just nu sitter jag i alla fall med lite körkortsteori, och nej, jag har inte blivit av med lappen jag hittade i cornflakes-paketet, (Jag har ju faktiskt redan kört i i flera trottoarkanter, hamnat i diket med Tequila och släp och, fått sladd i en rondell så jag förstört min bil lite grann...) jag tänkte bara ta ett E-kort så jag får köra tungt släp. Det är i alla fall praktiskt med internetinloggning till trafikfrågorna hemmifrån!
 
Det är hoppträning för Ina idag md ligan, Tequila har varit väldigt pigg senaste tiden, så det blir nog roligt som vanligt. Micke skulle hjälpa mig att få på snösulor på henne också, få se hur det går om jag nu skulle göra det själv. Men det märks. 
 
Kanske hör av mig senare i kväll en snabbis om hur träningen gick?
 
 

malinhammarskjold.blogg.se

Välkommen, om du känner för att läsa om just Mitt liv!

RSS 2.0