Gott nytt år!

Som vanligt så tar alla superbra hand om mig, lika så på nyår. Vi var på en pub i port fairy och hade det trevligt. I söndags hade jag min första lediga dag sen jag kom ner. Den spenderades på en hopptävling med Laura. Fick även rida lite på en av hennes hästar, i en dressyrsadel. Jag fick lite träningsvärk efter den ridturen efter att endast ha ridit i montésadel i över två månader. Satte personbästa på 5 km förra veckan också! Väldigt nöjd.
Vickan kom ner i torsdags och ingen är nog gladare än jag! I fredags gick vi ut i Warrnambool och igår var det trav på Melton. Så nu ligger stackars jetlagade Vickan och sover i godan ro. Pojkarna har åkt iväg på trav med tre hästar och vi har en lugn söndag på jobbet. Så vi ska nog försöka ta oss iväg till stranden eller på någon sightseeing senare. Jag har kört ihjäl min första koala, så nu kallar hovslagaren mig för local. Inte imponerad över den bedriften, stackars koala!
På Melton igår hade vi 4 hästar till start varav två i montéloppet. Det slutade med tre segrar och en andraplats! Svårt att få till det bättre! Jackie tog sin första montéseger med Star Gun. Boystar gjorde det så gott han kunde och vi slutade tvåa. Han hängde lite töm så blir nog behandling på honom innan nästa lopp.
Men nu är vickan vaken så nu ska vi ut på äventyr efter frukosten! 
Här är förresten min nya kompis, kallar henne Rut. Hon kommer när jag ropar, mest för att hon är hungrig. Insåg dock igår att namnet jag gett henne inte blir så bra här nere, det är tydligen typ slang för ligga här nere... 

malinhammarskjold.blogg.se

Välkommen, om du känner för att läsa om just Mitt liv!

RSS 2.0