I morgon!

 

Här har det stått still!

Jobbar hela dagarna, sen är jag i stallet hos Tequila några timmar och sedan sover jag i godan ro på nätterna. Det är ungefär vad som har hänt sedan senast, nästan i alla fall. 
 
Teamträningen gick toppen andra dagen. Avslutade med bana på ca 115 cm, visserligen flög jag av och har nu ungefär 1,5 vecka senare ett överben vid ögat, ungefär där blåtiran satt. Men jag är supernöjd med känslan i övrigt på den dagen. 
 
Jag jobbbar på travet hela dagarna, klappar hästar, kör hästar, rider hästar, borstar hästar, ja ni förstår säkert. Trivs ganska bra med det jobbet måste jag säga. I lördags var jag ut med Janice och Katta från min (gamla) klass. Blev lite för mycket vin, inte att rekomendera. Men nu mår jag fin fint igen. 
 
 
 
 

Middag!

Har nyss kommit hem från middag med team hästliv på Backlunds boende, en standars för oss. Maten smakade som alltid bra och sällskapet är superbra med en massa hästsnack!

Träningen gick bra idag. Det var markarbete bestående av galoppserpentiner med sockerbitar, en 5,5a med studs innan och ett räcke med galoppbommar före och efter. Allt för att vi skulle jobba efter att få en bra rytm. i Slutet sattes det ihop till en "bana" och det kändes riktigt bra tycker jag. Bifogar en mycket vacker paintbild på övningen. 

Raka streck = bom. Med sidosträck = hinder. Strecken på medellinjen = sockerbitar med bommar.

Nu ska jag snart iväg och jobba. Tränar 9 i morgonbitti igen. Då blir det lite mera bana med trekomination och S-svängar. Kalaskul! 

Fullt upp!

Jag har varit i full gång sedan i Lördags. Var ju i Mora hela helgen och har jobbat på Travet hos Kajsa hela veckan.
 
 
I måndags var det trav, då blev det väldigt lång dag = Tequila fick vila. Tisdag så jobbade jag på bowlingen på natten också, Tequila fick en halvrejäl tur på en knapp mil till kalvärket och tillbaka igen. Igår så red jag dressyr på min lilla tant, det enda jag gjorde förutom jobbet på travet. Idag har jag jobbat till kvart över 4, fixat Tequila (mockning och mat) samt jobbat på Dalhalla, ideellt för ridklubben, häftig arena det där.
 
I morgon väntar jobb på travet och på bowlingen. Lördag har jag stallet, in och utsläpp, Team träning, middag med Teamet och jobb på bowlingen. Söndag har jag Team träning och ideellt arbete för ridklubben på Dalhalla igen. Måndag, jobb som vanligt och Trav på Rättvik, åter igen en lång dag. Tisdag, travet och Bowlingen mitt i natten.
 
Här jobbas det för fullt. Precis som alla andra under sommaren. Vet inte hur mycket jobb jag har till hösten, så ska jag kunna ha häst och bil kvar så är det bara att hamstra under sommaren :)
 
Åstas Tess, efter att jag selade ute henne inför ett lopp på Romme förra sensommaren. 
 

malinhammarskjold.blogg.se

Välkommen, om du känner för att läsa om just Mitt liv!

RSS 2.0