2a i NSW Darby!

Sitter just nu utanför gaten och väntar på det lite försenade flyget tillbaka till avalon airport. Tillbaka till jobbet efter 1.5 vecka i Sydney med bara två hästar att ta hand om. Lyxliv! Dreamy slutade tvåa i Derbyt, en knapp halvlängd bakom Ourwakikibeach, som är ett riktigt monster till häst. Väldigt jättestolt över min lilla pojke! Nu lutar det åt att han åker till Perth och springer i WA Darby där om 6 veckor. Men han åker inte från Sydney förens tidigast onsdag.
Igår var Kima och jag och en massa fler ute och drack lite öl på puben. Det blev dock en tidig kväll. När jag precis höll på att somna så hörde jag hur dörren till hotellrummet öppnades. Lite smått överraskad när man inser att dörren tydligen inte var låst. Men då var det David (Josh, Kimas killes bror) som kom in med en flaska vin i handen. Hans kommentar; Ääe, alltså, dom (Kima och Josh) var så tråkiga och ville bara sova så jag tänkte att du partar ju i alla fall! Så jag gick ner till receptionen och sade att du var min fru, så jag fick en nyckel hit! Kul typ det där. Fanns ju två sängar i alla fall så var ju ingen större fara. 
Men nu ska vi borda planet, ni får en bild på min lilla prins Dreamy så länge! Är han inte vacker!
 
 

NSW Derbyfinalist!

Can't Refuse, eller Dreamy som han kallas till vardags startade i ett New South Wales derbyförsök på Menangle igår. Han gjorde ett toppenlopp och kom trea. Det var tre heat och de fyra första i varje heat gick vidare till final. Så jag blir kvar i Sydney en vecka till och får ta hand om en Derbyfinalist! Så stolt över min lilla pojke! Emmanuel, även kallad Lad, startar också på söndag, i en annan lite mindre final som han kvalade till förra veckan. Så jag har det superlyxigt här uppe med två passhästar att ta hand om. Inte jättestressigt för tillfället direkt. 
Dreamy fick spår två i finalen, vilket är toppenbra, men han har nog ingen direkt chans till seger ändå. Lika glad för det är jag eftersom det är stort att bara vara med! Mattie är för tillfället hemma och tränar hästarna, men kommer upp framåt helgen. Chris är fortfarande hemma och dålig. Så Nina får nog hålla ställningarna i så fall.
Så här glad var han över att vara på trav! 

I Sydney!

Det har hänt lite för mycket sedan jag uppdaterade här senast. Kalven döpte jag om till Doris. Jag och Vickan har haft en vecka i Gold Coast. Hoppade fallskärm i Byron Bay, festade till klockan 6 på morgonen och kollade på soluppgången i Surfers Paradise. Vi vandrade runt, brände oss så att vi såg ut som kräftor, var impulsiva och planerade inte mer än nödvändigt. Nyttigt för Kontrollbehovsmalin. 
Gulliga flickor på hotellet i Surfers. 
 
Vi har haft en häst som blev biten av en Brown snake (näst giftigaste landlevande ormen i världen). Det slutade inte så bra. Men ormen dog i alla fall också, om det nu är någon tröst... En av montéhästarna. Aldebaran Sizemic. Stackars Chris har varit jättesjuk också. Han klagar aldrig, men spenderade 10 dagar på sjukhuset. De tror att det är ryggradsvätska som läcker ut, de har behandlat men vet inte riktigt om det är bra eller inte än.. Tycker väldigt synd om honom. 
Här är den nu döda mördarormen. Med hovtramp i magen och allt..
 
Vi har två svenska praktikanter här från wången. Den ena har jag haft hand om hos Kajsa. Hon åker till andra sidan jordklotet för att slippa ha mig som handledare igen, och vem får hon igen? Jo, mig! Liten värld va? Vi såg en koala mamma med en bäbis på ryggen, och jag dödade den inte!!! Otroligt supergullig! 
Titta vad bedårande! 
 
Nu är jag uppe i Sydney med två av barnen, den ena ska ut i derbyförsök på lördag på Menagle. Så jag blir kvar här i alla fall tills på söndag. Jag åkte med hästtransporten upp inatt typ. Kom fram i förmiddags.  Dreamy är i alla fall installerad och klar hos James Rattray, som råkar vara sambo med svenska Fia. Så här får jag prata lite svenska också. 
Installerad och klar i hagen utanför Sydney. 
 
Här är från stranden närmast hemma. Fin va?
 
Vi var på middag på MCG en kväll också. Alltså Melbourne cricket ground. Enorm arena som tar upp till 110 000 åskådare! Imponerande area. Rodeo har vi också varit och tittat på. Jätteintressant! Haft mina fördomar, men ändrat de flesta av dom.
Avslutar med en bild på min lilla kompis Doris. Hon växer så det knakar! 

malinhammarskjold.blogg.se

Välkommen, om du känner för att läsa om just Mitt liv!

RSS 2.0